Om migValg til DKK's bestyrelse

Jeg bor på Midtsjælland med min mand, to børn på 11 og 15 år og to labradors, som er højtelskede familiehunde. Vi har haft hunde i familien, da jeg var barn, men efter en længere pause, købte min mand og jeg en tæve i Sverige for 17 år siden, og efter det har der ikke været dage uden en hund i vores hus. Alle skønne og alle forskellige.


Jeg er uddannet kok, jurist og advokat. Jeg arbejder til daglig som senioranklager i anklagemyndigheden. Jeg er vant til at have mange bolde i luften og er ikke bange for at have travlt eller gøre et stykke benarbejde. Jeg går ind for åbenhed, gennemsigtighed og ordentlighed, både i bestyrelsesarbejde og udvalgsarbejde men også i den måde, man kommunikerer med andre på.


Under kennelnavnet Glorylines opdrætter vi ind imellem et kuld hvalpe, og jeg har DKK’s opdrætteruddannelse. Vi har desværre ikke tiden til hvalpe ret ofte, og derfor er det en særlig glæde hver gang, ikke mindst at se om en kombination lever op til forventningerne.


Jeg har siddet i Labradors raceledelse og i Dansk Retriever Klubs bestyrelse i sammenlagt 7 år. Derigennem har jeg erfaring med, hvordan en specialklub er skruet sammen, og hvilke interesser der kan tænkes at ligge der i forhold til DKK. Jeg har i specialklubben taget min tørn som bestyrelsesmedlem, prøveleder, udstillingsleder, ringpersonale og alt mulig andet.


Jeg bruger mine hunde på prøve og jagt, og er autoriseret eksteriørdommer for racer i gruppe 8, 5, og 2, er ringpersonale og aktiv udstiller. Eksteriørdommeruddannelse og dommergerning er noget, jeg går rigtig meget op i. Jeg har fået mange gode venskaber i udstillingsverdenen, så selvom der naturligvis er et konkurrenceelement og en bedømmelse af hundene er der bestemt også noget socialt i at udstille og dømme hunde, som jeg ikke ville være foruden.


Man er i øvrigt altid velkommen til at skrive eller ringe til mig, hvis der er noget man gerne vil drøfte i forbindelse med valget til DKK eller andet.


Lise Møller Frandsen.