Hvalpeplaner i 2021

Hvalpe på vej i januar 2021Dusty er scannet drægtig!!! Vi venter gule og sorte hvalpe i midt januar 2021. Hvalpene vil være klar til at rejse ca. 14. marts 2021.


Der er i dette kuld lagt særlig vægt på høj sundhed både fysisk og mentalt. Vi forventer dejlige familiehunde, som skal have en god hverdag med oplevelser og som bliver et medlem af familien. Det er hvalpe af "den gammeldags type" vi venter.


Moren til hvalpene er Glorylines Dust Devil (Dusty) Dusty er en aktiv dame, der elsker de daglige gåture og sin ugentlige træning, hvor hun får lov at bruge sine medfødte retriever egenskaber. Hun er også en meget kælen hund og en fantastisk sofakammerat, når dagen slutter foran tv'et. Dusty er en hund der meget nemt tilpasser sig livet i familien og hun er nem at have med alle steder.


Dusty har alle de relevante DNA tests, og er fri for de arvelige sygdomme, hun er testet for. Hun kommer ud af en lang række af udstillingschampions, men har også gjort det godt på markprøve, hvor hun har bestået brugsprøve, kvalifikationsprøve, jægerforbundets apporteringsprøve mm. Man kan læse meget mere om Dusty på hendes egen side.


Faren til hvalpene er Mochipappa's Bobby McFerrin. Bobby kan man se billeder af og læse mere om på Mochipappas hjemmeside. Han er udstillingschampion og rallylydighedschampion, sund og rask og har et dejligt temperament.


Er du/i seriøst interesseret i en hvalp fra dette kuld og har du gjort dig klart, hvad det koster af tid, opmærksomhed og penge at have en hundehvalp, så kontakt os på telefon 22595136 eller skriv en mail på thorlise2000@yahoo.dk .

Her ses vores søn Emil for en del år siden med en lille kælepot :-) Hos os præges hvalpene på søde børn og voksne. De får forskelligt legetøj og underlag at boltre sig på, ligesom de introduceres til forskellige lyde osv.